lørdag 31. juli 2010

Sabeltann har hatt besøk :)


Vi har vært på en liten ferietur til Kristiansand og måtte selvfølgelig innom Dyreparken som var hovedmålet vårt med turen. Lille Celine skulle nemlig slutte med suttene sine, på dagen når hun var 2 1/2 år, og de skulle Sabeltann få. Nå har det gått to dager siden hun stolt la alle suttene sine i skattekista hans og fikk diplom - og det har gått så bra!!! En stolt mamma til ei veldig flink jente :)

tirsdag 27. juli 2010

Passionsblomsten min



Jeg kjente en uvant lukt på kjøkkenet i stad :) For en tid siden kjøpte jeg denne blomsten på Rema 1000, og jeg har ventet spent på første blomst. De første knoppene datt av fordi jeg var litt sløv med å vanne, men denne gangen hadde jeg visst vært flink. Har fulgt med knoppen i flere dager, men har trodd at det var en stund til den skulle åpne seg fordi den fortsatt var så liten, men i dag hadde den sprunget ut :) Nå er jeg stolt altså :)




Se på den fantastiske blomsten som skjulte seg inni en liten grønn knopp :)



Nå er jeg veldig glad for at jeg turte å prøve meg på en passionsblomst

lørdag 24. juli 2010

Stæsj til heimen :)



Shopping i Tønsberg med minstejenta mi i dag - her er dagens innkjøp :) Nå må jeg bare finne noen bra steder å ha det. Kanskje noe av det kan brukes sammen med dagens loppefunn :) Var innom to butikker i dag som var veldig fine www.lunehjem.no og www.landromantikk.no. De kan virkelig anbefales hvis man er i nærheten :)

Dagens fangst - loppemarked



I dag klarte jeg jammen å snuble over ett loppemarked på shoppingtur til Tønsberg. Eller det vil si, det var veldig godt merket med store gule plakater overalt, men jeg visste jo ikke hvor Bulls vei var hen. Til slutt var det en plakat som det bare stod Loppemarked på - og helt tilfeldig svingte jeg av veien der og så var det der det var :D Ble ikke så veldig imponert over utvalget, men kom hjem med to ting til en samlet pris av 100,- Synes de passer fint til Fransk landstil jeg :)

fredag 23. juli 2010

Fransk landstil




I det siste har jeg blitt veldig inspirert av andre interiørbloggere. Nå har jeg forstått at den stilen jeg liker best heter fransk landstil.

Seng og nattbord hadde vi fra før og vi var fornøyd med det. Lampene og speilet er nye - og jeg elsker det!!! Mangler litt stæsj for å få den siste finishen, men det får komme etter hvert! Litt friske blomster hadde også gjort seg :)

Bading i Farris


Celine var tøffest i år. For et par uker siden tok hun sitt første bad i Farris :) Nå har det ikke akkurat vært vær og temperatur som tilsier stranda til nå, men mannen har bestilt pent vær til ferien sin - og nå må vel snart mor slenge seg uti også :)

En ny dag

av resten av mitt liv :) Og det skal nytes uten en tillitsperson som nettopp mistet min tillit i går.... Nå har det gått for langt og etter å ha fremprovosert mange stygge kommentarer om både min personlighet, mitt utseende og hva jeg driver med, så skjønner jeg endelig nå hva min mor synes og tenker om meg :( og jeg har fått nok dritt til å ikke få dårlig samvittighet ved å ta det valget jeg har gjort. Jeg ønsker ikke lenger å ha kontakt med min mor og jeg tør ikke at jentene mine skal ha kontakt med henne heller - er faktisk redd for at hun kan ødelegge de på samme måte som jeg føler at hun har ødelagt deler av mitt liv! Noen tåler virkelig ikke å drikke alkohol...

I dag starter ferien for mannen også, og ferieværet ser ut til å komme som bestilt :) Nå skal vi kose oss masse og nyte noen late og noen ikke fullt så late dager sammen... Vi skal ta vare på hverandre! Fra nå av vil jeg konsentrere meg om de som bryr seg om meg :) Jeg tenker at dette burde vært gjort for lenge siden, og jeg er glad for at avgjørelsen var så lett å ta etter telefonsamtalen i går!

GOD SOMMER B-)

torsdag 22. juli 2010

Prøver igjen...

Det skjedde noe med den gamle bloggen min, så da måtte jeg prøve igjen! Fikk plutselig ikke lov til å endre design eller skrive nye innlegg selv om jeg var innlogget :(